Se till att läsa denna veckas reklamblad från WiLLY:S så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från WiLLY:S. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

WiLLY:S - Bakgrund

Det som är dagens WiLLY:S startade i Göteborg redan 1975. Här öppnade Lars Lundin en liten matbutik, LL:s Livs, där varorna stod på pall och priserna nästan var löjligt låga.

Ryktet om den annorlunda butiken spred sig som en löpeld, kunderna jublade och snart blev en butik två, tre och flera.

Inte långt därifrån fanns en annan västsvensk köpman med visioner om att sälja bra mat billigt. Hans namn var Willy Schlee och 1986 öppnade han lågprisbutiken Willys Cash i Kungsbacka. Butiken gjorde snart gjorde braksuccé den också. Idén att sälja bra mat billigt var här för att stanna. De två starka lågprisbutikerna blev snart normgivande i Västsverige och gav konsumenterna landets lägsta matpriser.

I slutet av 90-talet gick Willys Cash och LL:s Livs samman och blev Willys. Strax därpå blev Willys en del av D&D som senare blev Axfood. Idag är Axfood en av Sveriges största dagligvarukoncerner.

Idag är WiLLY:S Sveriges ledande lågpriskedja med cirka 200 butiker från Trelleborg i söder till Kalix i norr.

Hos WiLLY:S kan du köpa mat och hushållsprodukter.

De fokuserar på dagligvaror.