Se till att läsa denna veckas reklamblad från TOOLS så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från TOOLS. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

TOOLS- Bakgrund

TOOLS startade som kedja år 2003, men egentligen började allt redan år 1906 med två framsynta ingenjörer i 20-årsåldern, Arvid Bergman och Fritz Beving. De två förutsåg tidigt den starka tillväxten för industrisektorn och därför inriktade de sig på import av tekniska produkter att förse kunderna med. Det visade sig vara en bra affärsidé och verksamheten fick en flygande start.

Företaget introducerades på börsen under 70-talet och 30 år senare valde man att renodla verksamheten genom att skapa tre olika bolag. TOOLS föddes genom förvärv av starka lokala järnhandlare runt om i landet och under några år byggdes Nordens största leverantör av produkter och tjänster till industriarbetare, offentlig förvaltning och hantverkare upp.

Idag har TOOLS över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland. I Sverige hittar du TOOLS över hela landet, från Pajala i norr till Malmö i söder.

Hos TOOLS kan du köpa verktyg, maskiner, arbetsplatsutrustning, lyftteknik, byggkemikalier och arbetskläder.

De fokuserar på verktyg.