Se till att läsa denna veckas reklamblad från STOFF & STIL så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

! Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från STOFF & STIL. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

STOFF & STIL - Bakgrund

STOFF & STIL såg dagens ljus i Herning 1980. Här startade paret Marianne och Peter Lerche företaget Peter’s Resthal, där de sålde restpartier från lokala textilproducenter i området. Företaget blev snabbt en succé och redan i början av 80-talet började de sälja sina varor på postorder. I takt med att företaget växte sig större, utökades och stärktes även sortimentet.

Redan på 1980-talet började de designa sina egna metervaror i Danmark. Det gör de än idag. Med 37 års erfarenhet, kunskap och know-how inom mode och design för hemmet vill de göra det enkelt för dig att skapa dina egna kreativa gör-det-själv-projekt. STOFF & STIL är ett modernt designföretag med 25 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och med försäljning till fem länder.

Idag har STOFF & STIL butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm, de säljer också sina produkter online och via postorder.

Hos STOFF & STIL kan du köpa tyger, mönster, sybehör, garn och hobbyprodukter.

De fokuserar på sybehör och tyger.