Se till att läsa denna veckas reklamblad från Plantagen så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Plantagen. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

Plantagen - Bakgrund

Allt började i Norge år 1986. Två företagare inrätta en växtbutik som gränsar till ett växthus. Deras tillvägagångssätt var inte bara att sälja växter utan också att ge kunderna goda råd om hur man odlar dem framgångsrikt. Det här var en affärsidé som väldigt snabbt tog rot. Och efter ett tag bestämde sig de två grundarna för att utnyttja sitt lokala koncept nationellt.

Steg för steg blev försäljningsställen etablerade över hela landet efter ett trädgårdscenterkoncept. Tillvägagångssättet blev gradvis polerat, testat och bevisat. På den här tiden såg ledningen ett tillfälle att introducera sin framgångsrika affärsidé i några av de övriga nordiska länderna. För att vinna ett starkt fotfäste snabbt i Sverige förvärvades Växus-kedjan 2002 och omvandlades till Plantagens trädgårdscentraler. Som nästa naturliga steg planterades konceptet också i Finland där nya trädgårdscentraler bildades.

Idag består Plantagens nätverk av mer än 120 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland.

Hos Plantagen kan du köpa snittblommor, inom- och utomhusplantor, fröer, krukor, jord och gödsel.

De fokuserar på växter och trädgårdsprodukter.