Se till att läsa denna veckas reklamblad från NetOnNet så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från NetOnNet. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

NetOnNet - Bakgrund

NetOnNet öppnade den 10 mars 1999 med en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. De fanns först bara på Internet och sålde deras produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel. 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet.

Oavsett om du handlar i Internetshopen eller i NetOnNet Lagershopar, är modellen densamma. På nätet genomför du hela köpprocessen själv och får sedan varan hemlevererad. NetOnNet Lagershopar har inga säljare eller dyra lokalkostnader. Istället slår du precis som i Internetshopen upp varan i någon av våra sökstationer, och hämtar den sedan själv från anvisad lagerplats. Det gör att de kan hålla låga kostnader för försäljning och distribution, vilket kommer dig som kund tillgodo i form av lägre priser.

Idag är NetOnNet en butikskedja med över 30 Lagershopar belägna i hela Sverige.

Hos NetOnNet kan du köpa hemelektronik, datorer, datortillbehör, mobiltelefoner, surfplattor och gamingprodukter.

De fokuserar på hemelektronik.