Se till att läsa denna veckas reklamblad från DeWalt så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från DeWalt. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

DeWalt- Bakgrund

I över 70 år har DEWALT haft ett rykte om god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner. År 1923 uppfann Raymond DEWALT radialarmsågen, som i flera decennier blev en standard i fråga om kvalitet och hållbarhet.

Det var starten på deras långvariga rykte bland hantverkare; tufft, starkt, noggrant, grovt och pålitligt. Detta blev DEWALTs varumärke. Den gul/svarta färgen är DEWALTs varumärke för verktyg och tillbehör.

Idag har denna tradition byggts in i ett brett sortiment av högeffektiva, elektriska handverktyg och tillbehör. Accepterandet av dessa DEWALT yrkesverktyg av yrkesmän över hela världen har gjort DEWALT till det ledande märket av yrkesverktyg i Nordamerika och det snabbast växande elvertkygsmärket i världen under de senaste fem åren.

DeWalt tillverkar verktyg, tillbehör, tillsatser och infästning.

De fokuserar på verktyg.