Se till att läsa denna veckas reklamblad från Decathlon så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Decathlon. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in det och spara tusentals kronor!

Decathlon- Bakgrund

Genom att samla alla sporter under ett och samma tak strävar Decathlon sedan starten, i Frankrike 1976, efter att göra sport mer lättillgängligt:

Lättillgänglighet genom pris, utan att ge avkall på produkternas kvalitet och tillverkningsmetoder. Enkla varuhus, optimal logistik, effektiv organisation och en ständig vilja att hålla kostnaderna nere gör att de regelbundet kan sänka priserna på deras produkter.

Lättillgänglighet genom ett brett utbud av sportprodukter. Sortimentet utgörs av produkter från deras egna märken - Passion Brands - som till exempel Fouganza, B'Twin, Kipsta och Tribord, samt från andra internationella märken. Decathlon erbjuder ett flertal tjänster för att göra det enklare att utöva sport: reparationer, tryck och gravyr, vårt medlemskort, presentkort och mycket mer.

Idag är Decathlon ett av världens största sportföretag med drygt 1000 varuhus runt hela jorden.

Hos Decathlon kan du köpa sportprodukter för över 70 olika sporter.