Se till att läsa denna veckas reklamblad från Calle så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Calle. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in det och spara tusentals kronor!

Calle- Bakgrund

I 1973 gick Danmark med i det som nu kallas EU och fick då nya möjligheter för frihandel över gränserna. Antoni Andersen såg möjligheten att öppna en dansk livsmedelsaffär med danska varor söder om gränsen och den första av Calles gränsbutiker öppnade i Aventoft. På grund av de höga danska skatterna på öl, vin, sprit och tobak blev butiken snabbt populär.

Som den första söder om gränsen kunde Antoni Andresen i slutet av 80-talet erbjuda backar öl av sitt eget märke, Christian IV, för 100 danske kronor – och med en gång blev Antoni Andresen korat som ”den danska öl-kungen söder om gränsen”. Namnet har fastnat sedan dess. I 1979 öppnade den andra butiken i Kupfermühle, och sedan dess har det gått framåt. Fjärde generation har inträtt i gruppen och fantasin är den enda begränsningen för hur Calle kommer att utvecklas – allt är möjligt, så länge det drivs av gott affärsmannaskap och bra erbjudanden till danska och svenska kunder.

Idag är Calle en butikskedja som säljer produkter i 9 Callebutiker vid den tyska gränsen.

Hos Calle kan du köpa alkoholprodukter, tobak, godis och dagligvaror till låga priser.