Se till att läsa denna veckas reklamblad från Oriflame så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Oriflame. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

Oriflame - Bakgrund

Allt började 1967 i ett litet tvårumskontor i centrala Stockholm. De två bröderna Jonas och Robert av Jochnick och deras vän satt och pratade om sina drömmar. De ville skapa en annat typ av företag som erbjuder en annan typ av produkt. De hade idén om att ge människor möjlighet att dra nytta av skönhetsprodukter av hög kvalitet inspirerade av vår svenska natur. Det var inte en självklar väg till framgång, särskilt inte i Sverige. Men den konversationen var början på en otrolig resa som fortsätter att överraska och förvåna 50 år senare.

Idag finns Oriflame i över 60 marknader med över 3 miljoner oberoende skönhetskonsulenter som delar, marknadsför, säljer och älskar våra skönhets- och wellnessprodukter. Deras produkter finns även att köpa online på deras webbsida.

Hos Oriflame kan du köpa accessoarer (solglasögon, smycken m.m), hygienprodukter (balsam, duschcréme, schampo, tvål m.m), kosmetik, väskor och handväskor och parfymer.

De fokuserar på skönhetsprodukter.