Se till att läsa denna veckas reklamblad från ÖoB så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från ÖoB. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

ÖoB - Bakgrund

Det hela började för närmare 70 år sedan när en ung och duktig man öppnade en lanthandel i norra Östergötland. Han hette Rune Svensson och det var så han startade koncernen Runsvengruppen. Han var påhittig och ville mycket med sitt liv. Rune Svensson började sitt företagande med att köpa massor av filtar. Filtarna sålde han sedan till ett mycket lågt pris. Rune Svensson skaffade ett varulager och sålde allt billigt. Låga priser är det också idag på ÖoB, välkänt för alla som handlar där Snart fanns det andra produkter, till exempel brandsprutor och mattrasor. Och Rune Svensson hängde på och såg till att affärerna gick bra.

Idag har lanthandeln blivit en koncern med över 100 ÖoB-varuhus i hela Sverige och fungerar fortfarande på det sätt Rune Svensson ville. Att sälja varor av kvalitet och kända varumärken till fyndpris.

Hos ÖoB kan du köpa heminredning, hushållsprodukter, skönhetsprodukter, djurprodukter, fritidsutrustning, byggmaterial, trädgårdsprodukter och livsmedel.

De fokuserar på hushållsvaror till låga priser.