Se till att läsa denna veckas reklamblad från Netto så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Netto. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

Netto – Bakgrund

Netto slår upp dörrarna första gången 1981 i Köpenhamn, Danmark. Kunderna möts av ett begränsat sortiment av kvalitetsvaror till låga priser och begränsad service – varorna stod på pallar och i kartonger. 1990 öppnar Netto sin första butik utanför Danmark - i Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland. Sedan dess har Netto öppnat butiker i England, Polen och Sverige. Den 8:e maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg.

Varje vecka kryddar Netto sitt fasta sortiment med en lång rad spännande tillfälliga varor - allt från mat till leksaker, kläder och inredning. Det är en del av deras koncept, att erbjuda mer för pengarna. Alla annonsvaror finns i butik så länge lagret räcker.

Nu är Netto en butikskedja med över 157 butiker belägna i hela Sverige.

Hos Netto kan du köpa dagligvaror av hög kvalitet till låga priser.

De fokuserar på mat och hushållsprodukter.