Se till att läsa denna veckas reklamblad från Mio så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Mio. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

Mio - Bakgrund

Beslutet att starta Mio fattades en vårdag i april 1962. Initiativet togs av ett antal framsynta möbelhandlare från södra Sverige samt Stockholmsområdet. Som fristående handlare i ett Sverige med en snabbt växande ekonomi med ökat bostadsbyggande och konsumtion, såg de behovet av att samverka för att stärka den egna konkurrenskraften. Resultatet blev Mio.

Det ursprungliga syftet var framför allt att pressa inköpspriser med hjälp av större volymer. Där hittar vi också bakgrunden till namnet Mio som är en förkortning av namnet Möbelhandelns Inköps Organisation.

Idag finns det över 70 Miobutiker runt om i Sverige.

Hos Mio kan du köpa soffor, fåtöljer, sängar, madrasser, sittmöbler, bord, belysning, förvaring, mattor, inredningsdetaljer, textilier, husgeråd, badrumsinredning och trädgårdsmöbler.

De fokuserar på möbler.