Se till att läsa denna veckas reklamblad från Lekia så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Lekia. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

Lekia - Bakgrund

Lekia lanserades 1987 och är idag Sveriges största lekkedja. De vi har över 130 enskilda butiker i Sverige och Norge. Dessutom är de också en av Skandinaviens största grossister inom Lek och Baby. De finns på den lilla orten, i det stora köpcentret och mitt i centrum och inte minst online. Deras butiker kan se olika ut inuti, men alla heter Lekia och har samma grundsortiment och kundpolicy. Om du handlar en leksak i Malmö kan du byta den i Kiruna om det passar dig bättre.

Hos Lekia kan du köpa babyleksaker, böcker, gosedjur, dockor, figurer & robotar, fordonsleksaker, lekinredning, lego, maskerad & tillbehör, musik, pedagogiska leksaker, pussel, pyssel, rolleksaker, spel och uteleksaker.

De fokuserar på leksaker.