Se till att läsa denna veckas reklamblad från K-rauta så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från K-rauta. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

K-rauta - Bakgrund

K-rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Efter att ha slagit upp portarna till sitt första byggvaruhus i Sverige 1996 var de snart rikstäckande med varuhus runt om i Sverige, idag inte mindre än 18 stycken. Med sina rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet de att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar de bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn, oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden.

Hos K-rauta hittar du, förutom byggvaror, även tjänster som förverkligar och förenklar dina projekt. Ta deras Personal Shoppers som exempel, de planerar och sätter ihop färdiga lösningar med dig, helt kostnadsfritt.

Naturligtvis finns deras produkter också tillgängliga på webben där de säljer allt inom byggmaterial, verktyg och inredning.

De fokuserar byggvaror.