Se till att läsa denna veckas reklamblad från Hemköp så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Hemköp. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in det och spara tusentals kronor!

Hemköp - Bakgrund

”Spik-Olle” tänkte innovativt redan för 60 år sedan. Efter att ha drivit en enklare handelsbod sneglade han på vad som hände, både i Sverige såväl som ute i Europa. Modernare butiker med självbetjäning och färdigpackade varor blev allt vanligare och ”Spik-Olle” själv såg möjligheter för en hållbarare lösning att handla mat. Sagt och gjort öppnade ”Spik-Olle” 1958 den första Hemköpsbutiken i Borlänge, Dalarna. Det dröjde inte lång tid innan de blev fler och fler. Mellan 1970–1980-talet fortsatte Hemköp att växa. Centralt för alla nya Hemköpsbutiker var tanken att sluta agera marknadsföringsarena för fabrikanternas produkter, och istället företräda kundernas behov för ett butiksutbud mer i linje med deras behov och önskemål. Att handla skulle vara enkelt, tryggt och tidsbefriande.

Hemköps hållbarhetsresa har gått från ”Spik-Olle” till det Hemköp vi ser idag. Arvet kan vi se i Hemköps arbete att variera med vego för miljöns skull, sitt arbete mot matsvinn genom Karma och i sitt proaktiva arbete med att lyfta fram mat i säsong.

Idag kan du handla hos Hemköp i ca 190 butiker i hela landet och på nätet.

Hos Hemköp kan du köpa mat och hushållsprodukter.