Se till att läsa denna veckas reklamblad från Granngården så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Granngården. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

Granngården - Bakgrund

Granngården AB är en rikstäckande butikskedja och e-handel med detaljhandel inom trädgård, djur och foder, lantbruk och skog samt hus och hem. Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. De är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har de varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom deras arv har de en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur.

Kedjan ägdes tidigare av Lantmännen, och hette då Lantmännen Granngården. Granngården har idag över 110 butiker och drygt 550 anställda runtom i Sverige.

Hos Granngården kan du köpa trädgårdsprodukter, ridsportprodukter, djurprodukter och foder, produkter för lantbruk och skog samt hus och hem.

Granngården fokuserar på jordbruksprodukter.