Se till att läsa denna veckas reklamblad från GameStop så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från GameStop. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

GameStop - Bakgrund

1984 startar Baggage's, en liten pedagogisk programvaruhandlare, i Dallas, Texas. 1999 såldes Babbages Etc. till Barnes & Noble och går senare ihop med Funco, Inc. Ett år senare byter Funco namn till GameStop. Samma år revolutionerar GameStop videospelindustrin genom att lansera sitt enastående köp-sälj-handelsprogram. GameStop köper Electronics Boutique Games (EB Games) under 2005 och expanderar sitt internationella fotavtryck för att bli världens största spelvaruförsäljare.

Idag är GameStop är en familj av specialiserade varumärken som gör den populäraste tekniken överkomlig och enkel. GameStop har utvecklats till en global återförsäljare av videospel, popkulturkollektioner, konsumentelektronik och trådlösa tjänster och driver mer än 7 200 butiker i 14 länder i Europa, Kanada, Australien och USA.

Hos GameStop kan du köpa spel, konsoler och accessoarer.