Se till att läsa denna veckas reklamblad från DollarStore så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från DollarStore. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in dem och spara tusentals kronor!

DollarStore - Bakgrund

Hösten 1999 invigdes den allra första DollarStorebutiken i Billsta, strax utanför Örnsköldsvik. Butiken var 400 kvadratmeter med försäljning av husgeråd, städartiklar och underkläder.

Strax därefter öppnades ytterligare en butik i Söderhamn. Med då hela 900 kvm, kunde sortimentet utökas och på premiärdagen den 25 november 1999 hade butiken över 2000 betalande kunder.

Idag är DollarStore Sveriges snabbast växande lågpriskedja med 65 butiker runt om i Sverige. DollarStore har ett kontor i Svenstavik i Jämtland och ett i Kista i Stockholm.

Hos DollarStore kan du köpa husgeråd, städartiklar, kläder, engångsartiklar, godis, snacks, heminredning, verktyg, leksaker, media/datatillbehör, textilier och djurprodukter.

De fokuserar på husgeråd.