Se till att läsa denna veckas reklamblad från City Gross så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från City Gross. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in det och spara tusentals kronor!

City Gross- Bakgrund

November 1993 invigs Sveriges första City Gross i Hyllinge utanför Helsingborg. City Gross har från starten en uttalad lågprisprofil och fungerar tekniskt som ett dotterbolag till AGs Favörmarknad AB.

Utökat sortiment med storhushållsförpackningar och noga utvalt svenskt kött är grunden i erbjudandet. Konceptet är helt nytt för den svenska marknaden och blir snabbt en succé. Redan åren därpå byggs Hyllinge ut med 3 700 m² till totalt 10 000 m². De befintliga lokalerna renoveras.

Idag är City Gross en av de största dagligvarubutikerna i Sverige butikskedja med över 40 butiker belägna i hela Sverige.

Hos City Gross kan du köpa livsmedel och även ett brett utbud av hem- och fritidsartiklar och ett speciellt storhushållssortiment anpassat för företagare.

De fokuserar på mat och livsmedel.