Se till att läsa denna veckas reklamblad från Byggmax så att du inte missar de bästa erbjudandena bland den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden från Byggmax. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in det och spara tusentals kronor!

Byggmax- Bakgrund

Redan 1993 öppnade den första Byggmaxbutiken i Täby. Tack vare ett smart drive in-system kunde deras kunder själv plocka varor direkt från lagerhyllorna. Det var sällsynt på sin tid och resulterade i priser som fick byggjättarna att darra i sina galoscher. Samtidigt köpte de in basvaror i stora volymer och kunde därför pressa priserna ännu mer.

Idag finns det över 120 Byggmaxvaruhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland. Byggmax erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Varuhusen präglas av self-service, som kund lastar och plockar du själv byggmaterialet i deras drive-in. Som stöd och hjälp hittar du rikligt med information, instruktion och inspiration på vår hemsida.

På varuhusen hittar du ett populärt basutbud av produkter för att bygga, renovera och inreda ditt hus eller din lägenhet. Deras e-handel kompletterar varuhusen genom att erbjuda ett utökat sortiment med 1000-tals ytterligare byggvaror som kunder smidigt kan beställa för hemkörning.