Se till att läsa denna veckas reklamblad från BAUHAUS så att du inte missar de bästa erbjudandena i den här veckans annonser!

Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden ifrån BAUHAUS. Nu kan du hitta alla veckoannonser och kampanjer på ett och samma ställe! Kolla in det och spara tusentals kronor!

BAUHAUS - Bakgrund

BAUHAUS lanserades 1960 då det första byggvaruhuset med konceptet "allt-under-ett-tak" öppnade i Mannheim i Tyskland. Där kunde gör-det-självare och professionella hantverkare för första gången hitta allt från borrmaskiner och växter till VVS och färg under samma tak. BAUHAUS fokuserade från starten på ett omfattande och brett urval, en kompetent rådgivning, en kundorienterad service, en hög produktkvalitet och låga priser. BAUHAUS har fortfarande låga konkurrenskraftiga priser och ger därför också prisgaranti på hela deras sortiment.

BAUHAUS har nu etablerat sig i Sverige med butiker i hela landet.

BAUHAUS har ett brett och omfattande sortiment inom varuområden som belysning och el-artiklar, VVS, verktyg, järnvaror, målerivaror, förvaringslösningar, kakel, golvbeläggning, trä- och byggartiklar samt ett jättestort urval av trädgårdsartiklar och inom- och utomhusväxter.

De fokuserar på konceptet "allt-under-ett-tak" för både gör-det-självare och professionella hantverkare.